Ο Δήμος Φιλοθέης–Ψυχικού προκηρύσσει τον «41ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού». Ο ΟΚΑΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης–Πολιτισμού-Αθλητισμού) συνδιοργανώνει τον εν λόγω θεσμοθετημένο αγώνα, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 40 χρόνια στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού.

Εγγραφή για αγώνες ενηλίκων: πατήστε ΕΔΩ!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Εγγραφή για παιδικούς αγώνες: πατήστε ΕΔΩ!

40ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Η ομάδα του Δήμου με τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη

Φόρμα εθελοντών

Κάλεσμα εθελοντών

Στο πλαίσιο  του 41ου Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διεξαγωγή του 41ου Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, που διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού  και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης έχει σαν στόχο να εμπλέξει τους συμμετέχοντες σε βασικούς οργανωτικούς τομείς όπως:

  • Παράδοση πακέτων συμμετοχής
  • Παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων κτλ.
  • Υδροδοσία αθλητών (Τερματισμός – Διαδρομή)
  • Φύλαξη αντικειμένων (Παραλαβή – Παράδοση προσωπικών αντικειμένων)
  • Δείκτης  Διαδρομής

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμβολή σας στην επιτυχία του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση.

Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού  σας είναι ευγνώμων για την καθοριστική υποστήριξη, που μας παρέχετε, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία.

Ονοματεπώνυμο
Σας παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες - Please enter your details in capital letters.

π.χ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | e.g. JOHN CARPENTER
Ημερομηνία γέννησης/Date of birth:
Το email σας
Το τηλέφωνό σας/Your Phonenumber
Μέγεθος- T-Sirt/ T-Shirt Size
Σχόλια/Comments:
Επικοινωνία/Contact
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες των διοργανωτών – I would like to get informational updates regarding the organizer activities.
Αποδέχομαι την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ) για τους σκοπούς που σχετίζονται με τη διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. I accept the processing of my personal data in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) for the purposes of organizing the 41st Running Race of the Municipality of Filothei/Psychiko.
Χορηγοί στον 41ο Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης-Ψυχικού.