Ο Δήμος Φιλοθέης–Ψυχικού προκηρύσσει τον «41ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού». Ο ΟΚΑΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης–Πολιτισμού-Αθλητισμού) συνδιοργανώνει τον εν λόγω θεσμοθετημένο αγώνα, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 40 χρόνια στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού.

Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Εγγραφές

Εθελοντών και Αγωνιζόμενων

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Οι εθελοντές μας είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή του αγώνα. Κάθε χρονιά δίνουν τον εαυτό τους και μας δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο. Χωρίς αυτούς, ο αγώνας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!

Γίνε εθελοντής…
Κάνε τη διαφορά!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Η περίοδος των ηλεκτρονικών εγγραφών για τον  “42ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού”θα διαρκέσει έως την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 12:00 μ.μ.. Ηλεκτρονικά, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα αγωνίσματα ενηλίκων και στον αγώνα 5 Χλμ ανηλίκων.

Αυτοπροσώπως, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όλα τα αγωνίσματα στη “Γραμματεία Αγώνων” που θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Φιλοθέης Ψυχικού την Παρασκευή 29/11 15:00 – 20:00 και το Σάββατο 30/11 10:00 – 18:00.

Σας γνωρίζουμε ότι την ημέρα του αγώνα η Γραμματεία θα παραμείνει κλειστή – θα γίνουν δεκτές εγγραφές αποκλειστικά για τους Παιδικούς Αγώνες, 09:00 – 10:30.